×

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in eval() (regel 12 van /home/dimitr1/public_html/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Hoe werkt het?

Te druk om te sporten? Moe? Of heb je geen zin? Dit herkennen we allemaal. Wanneer je hard werkt, een actief sociaal leven leidt en een relatie of een gezin hebt, dan vind je vaak niet de tijd om te sporten. Toch vinden we het belangrijk om fit en gezond te zijn en er goed uit te zien. Tijd hebben om te trainen is niet langer het excuus. Wij bieden een haalbaar en vol te houden programma, je hoeft slechts 20 minuten per week vrij te maken voor jezelf. Door te werken met EMS-technologie krijg je een volwaardige lichaamstraining, steeds onder persoonlijke begeleiding. Of je nu wat slanker, sterker of sportiever wilt worden: dit is slim trainen.

Wat is EMS?

Wat biedt BodyBoost jou in 20 min. per week?

De nieuwste EMS technologie

BodyBoost maakt gebruik van elektro musculaire stimulatie, dit om sterkere en intensere spier contracties op te wekken. Hierdoor zijn 20 minuten voldoende om je volledig lichaam een volwaardige training te geven. Dit noemen wij slim trainen.

Personal training

De personal trainer zorgt ervoor dat je 20 minuten lang het uiterste geeft van jezelf. Hij begeleidt je optimaal en toont welke oefeningen je moet uitvoeren, al dan niet toegespitst op bepaalde spiergroepen.

Optimaal resultaat

Tijdens een EMS training worden 90% van de spieren geactiveerd, waarbij ook onze dieper gelegen spieren aan het werk worden gezet. Dit in combinatie met een haalbaar programma, zorgen voor een optimaal resultaat.

Boek nu

Boek nu een kennismakingssessie

Boek nu