×

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in eval() (regel 12 van /home/dimitr1/public_html/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Afslanken

Bodyboost helpt je doelen te bereiken: of je nu je zwangerschapskilo’s wenst kwijt te geraken of er gewoon op je best wil uitzien. De personal trainer staat klaar om je te begeleiden, zo bereik je snel zichtbare resultaten, krijg je een strakker lichaam krijgt en daalt je lichaamsvet binnen 6 tot 8 weken.

Wat is EMS?

Een evenwichtig voedingspatroon en meer gezondere keuzes maken is belangrijk als je slanker wilt worden, alleen is dat niet voldoende. Slank zijn wil ook niet per se zeggen dat je gewicht moet verliezen. Een slank, strak en gezond lichaam is het allerbelangrijkste. Dit is precies waar wij naar streven bij Bodyboost.

Om dit te bereiken is het belangrijk dat je wekelijks gaat sporten, alleen is dit vaak een grote uitdaging voor velen. Hierin spelen wij een stimulerende rol. Lange uren zwoegen in de fitness is vaak niet haalbaar, maar 20 minuten per week dat kunnen we toch allemaal vrijmaken. Of je nu wilt werken aan dat buikje, je benen of die hangende armen, met EMS training verhelp je probleemzones en bekom je een fit, slank en strak lichaam!

Bodyboost werkt niet enkel oppervlakkig, het activeert ook de dieper gelegen spieren en de spiervezels. Trainen met bodyboost zorgt voor een betere doorbloeding en een afvoer aan overtollige vetcellen. Eenvoudig gezegd vermindert ems-training cellulitis aanzienlijk. Trainen bij Bodyboost zorgt dus naast een getraind lichaam ook voor een strakke en gezonde huid.

Slanker en strakker met BodyBoost

Wat biedt BodyBoost jou in 20 min. per week?

De nieuwste EMS technologie

BodyBoost maakt gebruik van elektro musculaire stimulatie, dit om sterkere en intensere spier contracties op te wekken. Hierdoor zijn 20 minuten voldoende om je volledig lichaam een volwaardige training te geven. Dit noemen wij slim trainen.

Personal training

De personal trainer zorgt ervoor dat je 20 minuten lang het uiterste geeft van jezelf. Hij begeleidt je optimaal en toont welke oefeningen je moet uitvoeren, al dan niet toegespitst op bepaalde spiergroepen.

Optimaal resultaat

Tijdens een EMS training worden 90% van de spieren geactiveerd, waarbij ook onze dieper gelegen spieren aan het werk worden gezet. Dit in combinatie met een haalbaar programma, zorgen voor een optimaal resultaat.

Boek nu

Boek nu een kennismakingssessie

Boek nu