×

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in eval() (regel 12 van /home/dimitr1/public_html/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Blessurepreventie

Door een blessure verlies je vaak spiervolume en kracht. Trainen met Ems zorgt voor een optimale ondersteuning op het gebied van herstel en opbouw aan spieren. Je personal trainer zorgt voor een programma dat aangepast is aan je kunnen en noden. Zo werken we aan blessure preventie of helpen wij je terug sporten na een blessure.

Wat is EMS?

Met ems-training kun je specifieke probleemgebieden aanpakken en zwakkere spiergroepen sterker maken. Door een zittende levensstijl krijgen velen onaangename kwalen zoals bijvoorbeeld rugpijn. Bij Bodyboost verhelpen wij deze problemen door te werken aan je buik- en rugspieren. We streven naar een evenwichtige training van verschillende spiergroepen. Een goede basis is de enige manier om veilig te kunnen sporten en je doelen te bereiken.

Tijdens een training worden de dieper gelegen spieren geactiveerd leer je een correcte lichaamshouding aan. Doormiddel van persoonlijke begeleiding worden oefeningen aangeleerd die gewrichten niet belasten, waarbij je niet hoeft te zeulen met zware gewichten. Bodyboost zorgt voor een uitgebalanceerd lichaam die de uitdagingen van het alledaagse leven gemakkelijk aankan.

Voorkom blessures, wordt sterker met BodyBoost

Wat biedt BodyBoost jou in 20 min. per week?

De nieuwste EMS technologie

BodyBoost maakt gebruik van elektro musculaire stimulatie, dit om sterkere en intensere spier contracties op te wekken. Hierdoor zijn 20 minuten voldoende om je volledig lichaam een volwaardige training te geven. Dit noemen wij slim trainen.

Personal training

De personal trainer zorgt ervoor dat je 20 minuten lang het uiterste geeft van jezelf. Hij begeleidt je optimaal en toont welke oefeningen je moet uitvoeren, al dan niet toegespitst op bepaalde spiergroepen.

Optimaal resultaat

Tijdens een EMS training worden 90% van de spieren geactiveerd, waarbij ook onze dieper gelegen spieren aan het werk worden gezet. Dit in combinatie met een haalbaar programma, zorgen voor een optimaal resultaat.

Boek nu

Boek nu een kennismakingssessie

Boek nu