×

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in eval() (regel 12 van /home/dimitr1/public_html/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Spieropbouw

De tijd vinden om je looptijd te verbeteren of je spieren te verstevigen kan soms een uitdaging zijn. Bodyboost is de ideale aanvulling voor atleten en sportievelingen. Ems-training in combinatie met cardio-training zorgt voor snellere vooruitgang en een toename in kracht en snelheid, dit omdat het de dieper gelegen spieren activeert.

Wat is EMS?

Bodyboost maakt gebruik van elektro musculaire stimulatie en zorgt zo voor sterkere en intensere contractie van de spieren. Of je nu sterkere beenspieren nodig hebt om die bergtop te bereiken of je gewoon sneller wilt kunnen lopen. De personal trainer zorgt voor een programma dat inspeelt op je noden, waarbij je tot het uiterste gaat. Dit zorgt voor een boost in je eigen trainingsschema!

Een training met bodyboost is dus zeker geen quick fix. 20 minuten trainen bij Bodyboost is voor velen nog lastiger dan een regulaire fitness-beurt. De personal trainer zorgt voor aangepaste oefeningen en intensiteit waardoor het een echte uitdaging wordt. Of je nu een beginnende sporter bent of een echte atleet, Bodyboost zorgt voor een haalbaar en resultaatgerichte programma.

Door deze persoonlijke aanpak krijg je sneller resultaat, en kan je jouw uithoudingsvermogen en maximale kracht aanzienlijk verhogen.

Meer kracht met BodyBoost
Meer uithoudingsvermogen met BodyBoost

Wat biedt BodyBoost jou in 20 min. per week?

De nieuwste EMS technologie

BodyBoost maakt gebruik van elektro musculaire stimulatie, dit om sterkere en intensere spier contracties op te wekken. Hierdoor zijn 20 minuten voldoende om je volledig lichaam een volwaardige training te geven. Dit noemen wij slim trainen.

Personal training

De personal trainer zorgt ervoor dat je 20 minuten lang het uiterste geeft van jezelf. Hij begeleidt je optimaal en toont welke oefeningen je moet uitvoeren, al dan niet toegespitst op bepaalde spiergroepen.

Optimaal resultaat

Tijdens een EMS training worden 90% van de spieren geactiveerd, waarbij ook onze dieper gelegen spieren aan het werk worden gezet. Dit in combinatie met een haalbaar programma, zorgen voor een optimaal resultaat.

Boek nu

Boek nu een kennismakingssessie

Boek nu