×

Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in eval() (regel 12 van /home/dimitr1/public_html/sites/all/modules/contrib/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

Studios

Wij ontvangen je graag in één van onze onderstaande studio’s, dit steeds op afspraak. Ervaar zelf het nieuwe sporten. Kom je voor de eerste keer bij ons langs? Dan voorzien wij alles wat je nodig hebt voor de training.

Boek een afspraak
BodyBoost studio Gent

Studio Gent

In Gent zijn wij te vinden aan de Sterre. Parkeren kun je in de Voskenslaan mits gebruik van een parkeerschijf, of vlakbij in de Kortrijksesteenweg. In onze studio te Gent kun je meteen een vriend of vriendin meenemen om samen te trainen. 

Voskenslaan 411
9000 Gent
T 0486 29 99 86
E info@bodyboost.be

OpeningsurenEnkel op reservatie

ma:
17:30 - 21:00
di:
17:30 - 21:00
wo:
13:00 - 21:00
do:
17:30 - 21:00
vr:
Gesloten
za:
9:00 - 14:00
zo:
Gesloten
BodyBoost studio Aalst

Studio Aalst

Wordt verwacht

...

OpeningsurenEnkel op reservatie

Heeft u vragen?

Wat biedt BodyBoost jou in 20 min. per week?

Optimaal resultaat

Tijdens een EMS training worden 90% van de spieren geactiveerd, waarbij ook onze dieper gelegen spieren aan het werk worden gezet. Dit in combinatie met een haalbaar programma, zorgen voor een optimaal resultaat.

De nieuwste EMS technologie

BodyBoost maakt gebruik van elektro musculaire stimulatie, dit om sterkere en intensere spier contracties op te wekken. Hierdoor zijn 20 minuten voldoende om je volledig lichaam een volwaardige training te geven. Dit noemen wij slim trainen.

Personal training

De personal trainer zorgt ervoor dat je 20 minuten lang het uiterste geeft van jezelf. Hij begeleidt je optimaal en toont welke oefeningen je moet uitvoeren, al dan niet toegespitst op bepaalde spiergroepen.

Boek nu

Boek nu een kennismakingssessie

Boek nu